• −20%
Sienos dekoracija - Monstera lapai

Sienos dekoracija - Monstera lapai

51,20 € Sutaupote 20%
64,00 €
Su mokesčiais
p02-1-5-505005
Kiekis

Ieškote neįprastų akcentų namų interjere – 3D sienų dekoracija Lapai yra būtent tai, ko nepavyko rasti kitur.

Medinė-dekoracija-lapai-raudona-pilki-v


Prekės aprašymas
Neįprasti interjero akcentai šiandien yra svarbūs daugeliui mūsų klientų. Norime Jums pasiūlyti gražią 3D sienų dekoraciją lapų tematika, kuri šiandien tokia madinga. Viršutinė plokštė yra 5 mm storio, todėl pastebimas 3D efektas. Šis akcentas puikiai dera tiek prie modernaus interjero, tiek ir prie klasikinio stiliaus. 50 cm apvali sienų dekoracija užpildys didelę sieną. Jeigu norite užpildyti didelę sieną, apsvarstykite variantą su tokia pačia tik kitos spalvos dekoracija arba sukabinkite triptiką kaip pavaizduota vienoje iš mūsų nuotraukų. Galimybės milžiniškos tad leiskite vaizduotei pasireikšti.

Kur galima naudoti sienų dekoracijas?
Medinė sienų dekoracija neabejotinai gali papuošti svetainę. Tačiau niekas netrukdo pakabinti jos miegamajame ar prieškambaryje. Biure ar viešoje erdvėje šis ornamentas taip pat gali tapti subtilia ir elegantiška puošmena.

Ar sunku pakabinti šią dekoraciją?
Mūsų sienų dekoracijos, kaip ir paveikslai, turi specialų kabliuką, kurio dėka šį medį galite pakabinti ant varžto ar vinies.

Iš ko pagaminta 3D sienų dekoracija Monstera lapai?
Kaip ir didelės dalis mūsų asortimente esančių laikrodžių bei kitų dekoracijų - šis interjero akcentas pagamintas iš ekologiškos ir labai kietos MDF plokštės. Pati plokštė pagaminta iš medienos dalelių, kurios susmulkinamos iki pluoštų, kad vėliau būtų papildytos derva ir organiniais dažais. Po džiovinimo plokštė suspaudžiama esant aukštai temperatūrai ir aukštam slėgiui. Tokiu būdu sukuriama didelio tankio plokštė, net 50% didesnė nei medžio masyvo. Medžiagoje nėra jokių toksiškų medžiagų.

Kaip valyti medines dekoracijas?
Sienų ornamentui nuvalyti pakanka įprastos šluostės. Plokštę taip pat galima nuvalyti drėgna šluoste.

IŠMATAVIMAI: 50x50cm, storis - 1cm

Spalva: Tamsiai pilka (antracitas) ir mėlyna spalva

Medinė-dekoracija-lapai-raudona-pilki-v

p02-1-5-505005

13 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: