• Išpardavimas!
  • −20%
Aksominis pufas M
  • Aksominis pufas M
  • Aksominis pufas M
  • Aksominis pufas M

Aksominis pufas M

90,40 € Sutaupote 20%
113,00 €
Su mokesčiais
LM1958GR
Kiekis

Originalus dizainas, išskirtinę garbę suteikiantis velvetui, šiuolaikinei dekoratyvinei medžiagai. Velvetinis pufas pavergė savo paprastu dizainu, kuriam būdinga nepriekaištinga apdaila. Visas šio puošnumo žavesys yra jo medžiagos kokybė ir minimalizmo įkvėptas dizainas. Idealiai tinka gaiviam ir prašmatniam jūsų namų stiliaus palaikymui.

Norite savo vidaus erdvę aprūpinti nauja nuosaikia ir originalia sėdima vieta? Daili išvaizda, elegantiškas ir nesenstantis - tai mūsų siūlomas velvetinis pufas. Gali būti kaip priedas, kurio reikia norint sustiprinti netipišką ir stilingą savo kambario atmosferą. Pilnai apvilktas ir užpildytas PU putomis jis vilioja net dėl kelių priežasčių, iš kurių labiausiai išskirtume minkštumą ir lengvumą. Šis dizainas įkvėptas antikinio stiliaus, todėl namams suteikia gyvybės ir šilumos.

Matmenys:

Aukštis 38 cm
Skersmuo 36 cm

Spalva: Tamsiai žalia

Pagaminta iš: Velvetas, medinis apvadas

Pristatymo terminas: 1-2d.dienos.

Liko 1 vnt.

Leitmotiv produktų linija yra taip pavadinta, kadangi kiekvienoje kolekcijoje prekių elementai atspindi stiprų ir laikui nepavaldų dizainą. Šios linijos produkcija jus nustebins iššaukiančiu, drąsiu dizainu, kuris kolekciją paverčia unikalia.

4CFA0718-5056-B762-90280E560F022A2C-logo

LM1958GR

1 kita prekė toje pačioje kategorijoje: