• −20%
Fototapetai -
  • Fototapetai -
  • Fototapetai -

Fototapetai - Kažkur toli

12,00 € Sutaupote 20%
15,00 €
Su mokesčiais
DDFT-136

Patvarūs, atsparūs vandeniui ir įbrėžimams flizelino pagrindu fototapetai. Fototapetai skirti priklijuoti prie sienos, o įkvepiantys raštai įspūdinga kiekvienos patalpos puošmena.

Dydis
Kiekis

Patvarūs, atsparūs vandeniui ir įbrėžimams flizelino pagrindu fototapetai. Fototapetai, skirti priklijuoti prie sienos. Inspiruojančio motyvo fototapetai  taps įspūdinga kiekvieno kambario puošmena. Flizelino pagrindu tapetai yra klijuojami. Juos galima priklijuoti kiekvienoje patalpoje, net vonioje ar virtuvėje. Flizelino pagrindu fototapetai, pusiau matinė medžiaga. Flizelinas paslepia mažus sienos netobulumus. Sukuria papildomą izoliacinį sluoksnį ir leidžia sienoms kvėpuoti. Vandeniui atspari spauda yra labai patvari.

Aukšta spaudos kokybė 
Unikalios technologijos spaudos, iki 600 dpi raiškos kokybė ir gyvos spalvos užtikrins, kad flizelino fototapetai užpildys ir padidins Jūsų patalpos erdvę.

Lengvas montavimas 
Fototapetus sudaro montavimui patogios iki 100 cm pločio juostos. Fototapetų dydis atitinka jūsų užsakymą, tačiau fototapetai spausdinami su 1cm apipjovimo užlaidomis iš visų pusių tam atvejui, kad kompensuoti sienų nelygumus ir svarbiausia, tiksliai suleisti vaizdo taškus. Užlaidos bus apipjaunamos arba klijuojamos viena ant kitos tiesiai ant sienos klijavimo metu. Tam, kad nesugadinti viso bendro darbo ir neprarasti pinigų, mes visada rekomenduojame pasinaudoti profesionalių tapetų klijuotojų paslaugomis.

6311.jpg

Ekologiška ir saugu 
Kadangi naudojame saugias medžiagas, galime pasiūlyti mūsų fototapetus taip pat miegamajam ir Jūsų vaikų kambariams.

Saugi pakuotė 

Fototapetai yra susukti ir gamykloje supakuoti į storą kartoną, kuris užtikrina jų saugų transportavimą. Kiekvienoje pakuotėje yra klijavimo instrukcija.

Gramatūra: 250gsm

Ritinio plotis: iki 100 cm 
GAMINAME IR PAGAL JŪSŲ SIENOS IŠMATAVIMUS. PAGAMINTA LIETUVOJE.

Bendra informacija:

Įspėjame, jog atspalviai matomi per kompiuterio / telefono ekraną ir esantys natūroje gali skirtis. Gamybos broku laikomi spaudos defektai, vaizdo nesutapimas gretimose juostose, didesnis nei 3 mm, atskirų juostų spalvų neatitikimas.

Visos pretenzijos dėl fototapetų gamybos kokybės ir defektų buvimo gali būti patenkintos tik iki fototapetų klijavimo.

Tiekėjas neatsako už fototapetų sugadinimą dėl netinkamo laikymo, netinkamo klijavimo ir fototapetų tvirtinimo, netinkamo naudojimo, taip pat dėl trečiųjų asmenų tyčinio ar neapgalvoto fototapetų sugadinimo.

DDFT-136

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: