• −20%
Namo numeris - Skaičius (1 skaitmuo arba raidė)

Namo numeris - Skaičius (1 skaitmuo arba raidė)

13,52 € Sutaupote 20%
16,90 €
Su mokesčiais
cyfry -0-srebrny

Prekės personalizacija

Nepamirškite išsaugoti personalizacijos, kad galėtumėte įdėti į krepšelį
  • Maks. 250 simbolių
Kiekis

Stilingas, juodos spalvos 3d namo numeris iš aliuminio. . Perskaitykite šį aprašymą iki galo ir pamatysite, kaip paprasta mūsų siūlomus numerius sumontuoti ant fasadų, betoninių tvorų stulpų ir pan. Skaičių aukštis net 30 cm, todėl namo numeris bus pastebimas net iš tolo. matys jūsų namo numerį. iš tolo. Juoda spalva visais laikais buvo ir yra klasikinė, todėl derės prie bet kokios fasado spalvos.

Medžiaga: aliuminis (dibondas), sidabrinės spalvos. Storis 3mm, atstumas nuo sienos 16mm. Medžiaga yra 100% atspari oro sąlygoms ir gali būti sėkmingai naudojama lauke.

Matmenys: skaitmenys 30 cm aukščio, raidės 20 cm. Pasirinkome būtent tokius dydžius, nes vizualiai šis dydis yra optimalus ir matomas iš toli.

DĖMESIO: Parašyta kaina yra už 1 skaitmenį / raidę. Jei jums reikia daugiau simbolių, padidinkite užsakymo vienetų skaičių.

Pvz. Jeigu norite gauti namo numerius - 16B, jums reikia į prekių krepšelį įsidėti 3vnt šios prekės ir pateikiant užsakymą komentare parašyti norimą skaičių/raidžių derinį, šiuo atveju jūsų komentaras ir atrodytų taip: 16B. Taip pat galite parašyti ir elektroninį laišką mums su norimais simboliais, jeigu toks būdas jums patogesnis.

Į komplektą įeina:

- Skaičius / raidė

- Šablonas lengvam surinkimui

- Tarpikliai / tvirtinimo movos

- FIDO polistirolo smeigtukai (juos naudosite, jei turite polistirolo fasadus)

- Išsiplėtimo varžtai fi 6mm (montuoti į tuščiavidurius blokelius, plytas, klinkerį ir pan.)

- Tvirtinimo varžtai

Iškaboms gaminti naudojame žemiau esantį šriftą:

Atkreipkite dėmesį, jog mes siūlome turbūt lengviausią būdą jį sumontuoti esantį rinkoje, todėl numerį galėsite labai tiksliai

pritvirtinti ant savo fasado. Tam jums reikia tik atsuktuvo / suktuko ir 6 mm grąžto. Tapk savo namų herojumi!

Štai kaip atrodo montavimas pažingsniui (po kiekviena tolimesne nuotrauka seka aprašymas):

Naudokite pridėtą šabloną ir tiksliai išdėstykite simbolius. Tai yra kritinis momentas, kai kalbama apie vėlesnį vienodą skaičiaus išdėstymą. Simboliai turi būti vienoje eilutėje ir horizontaliai. Naudokite gulsčiuką, kad būtumėte tikri dėl galutinio rezultato.

DĖMESIO! Šablonas gali nesilaikyti prie grubių fasado paviršių. Tokiu atveju papildomai pritvirtinkite tarafetą montažine juosta.

Patarimas: Jei turite išmanųjį telefoną - turite ir gulsčiukus. Parsisiųskite vieną iš nemokamų gulsčiuko programėlių į telefoną ir pasinaudokite juo kaip pagalbine priemone.

Dabar išgręžkite skylutes pagal šablone esančias žymes skylutėms.

namo-numeriai-aliuminis-juodas-viz5a.jpg

Priklausomai nuo fasado, įsukite fido kištuką arba išplėtimo kištuką.

Prisukite tarpiklius.

namo-numeriai-aliuminis-silver-viz10.jpg

Galiausiai pridėkite skaičius ir/ar raides taip, kad tvirtinimo rutuliukai būtų sulig tarpikliais. Spauskite ženklą, kol pajusite „spragtelėjimą“. Padaryta!

namo-numeriai-aliuminis-silver-viz9.jpg

cyfry -0-srebrny

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: