• −20%
Sieninis laikrodis Bokaliukas

Sieninis laikrodis Bokaliukas

56,00 € Sutaupote 20%
70,00 €
Su mokesčiais
z115

Sieniniai laikrodžiai iš akrilinio stiklo tai modernus požiūris į laikrodį. Šiame amžiuje laikrodis yra ne tik prietaisas rodantis laiką, tačiau ir interjero bei gero skonio akcentas. Dėl lengvo apdirbimo lazeriu ir aukštos medžiagos kokybės pas mus įsigytas laikrodis tikrai taps namų puošmena ir ilgus metus džiugins jus, namiškius ir jūsų svečius.

Kiekis

APRAŠYMAS

Perkant iš mūsų esate tikri, kad jūs perkate aukščiausios kokybės produktą. Specializuojamės laikrodžių gamyboje ir pardavime. Mūsų produktas yra saugus jūsų sveikatai ir, be abejo, daugelį metų ne tik rodys laiką, bet ir, be kita ko, papuoš jūsų interjerą.

Laikrodis pagamintas iš akrilinio stiklo, tiesiogiai importuoto iš Italų gamintojo. Akrilinis stiklas yra puiki medžiaga, kuri atrodo kaip stiklas, bet yra lengvesnė. Ji stipriai blizga, kaip veidrodis atspindi šviesą, ką ir galite pamatyti žemiau esančiose mūsų vizualizacijose.

Medžiaga: Juodos ir veidrodinės spalvos akrilinis stiklas 2x3mm 

Spalva: Juoda su veidrodiniais spalvos elementais

Matmenys: 41x30 cm (sudėliojus taip kaip nuotraukoje)

Mechanizmas: labai tylus, netiksi, rodyklės slenka sklandžiai. Kvarcinis, suteikiama 2-jų metų garantija.

Komplekte: gražus laikrodis + AA baterija.

Akrilas yra plačiai naudojamas namų ūkio produktų gamyboje, dėl to mes galime garantuoti, kad jis yra saugus jums ir jūsų šeimai.

Europinės kilmės medžiaga užtikrina aukštą kokybę ir ilgaamžiškumą net po daugelio metų naudojimo.

sieninis-laikrodis-zavesys-4a-viz1.jpg

Dievų nektaro žinovų gėrimas :) Mėgautis, žinoma, reikia su saiku, bet toks šmaikštus, tačiau tuo pačiu metu ir stilingas laikrodis sienos tikrai nepagadins. Puikiai tinka papuošti buto sieną, bet reikšmingu akcentu galėtų tapti ir alaus namams, ar pub'ui. 

Sieninis-laikrodis-bokaliukas ismatavima

z115

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: