Sieninis laikrodis Grand Loftas 80cm

Sieninis laikrodis Grand Loftas 80cm

175,00 €
Su mokesčiais
z221-1-1-x-80
Kiekis

APRAŠYMAS

Perkant iš mūsų esate tikri, kad jūs perkate aukščiausios kokybės produktą. Specializuojamės laikrodžių gamyboje ir pardavime. Mūsų produktas yra saugus jūsų sveikatai ir, be abejo, daugelį metų ne tik rodys laiką, bet ir, be kita ko, papuoš jūsų interjerą.

Natūralus, "žalias", minimalistinis - turbūt geriausiai šį laikrodį apibūdinančios sąvokos. Daugiau nieko sakyti ir nereikia - yra būtent toks, kaip ir atrodo.

Medžiaga: Dažytas HDF (Dažytos didelio tankio medienos plaušų plokštė).

Spalva: Tamsiai pilka

Matmenys: 80 cm skersmuo.

Mechanizmas: labai tylus, netiksi, rodyklės slenka sklandžiai. Kvarcinis, suteikiama 2-jų metų garantija.

Komplekte: gražus laikrodis + AA baterija.

Europinės kilmės medžiagos užtikrina aukštą kokybę ir ilgaamžiškumą net po daugelio metų naudojimo.

sieninis-laikrodis-zavesys-4a-viz1.jpg

Ar turite didelę svetainę ir ieškote tinkamo, madingo „premium“ klasės laikrodžio? O gal norite pabrėžti kabinetą ar konferencijų salę įmonėje, priimamąjį viešbutyje ar papuošti konferencijų salę? Jei taip, jūs atėjote į reikiamą vietą, nes tai yra vienas didžiausių rinkoje siūlomų vientisų laikrodžių, kokį jums pavyks rasti! Be to, madingas industrinio lofto dizainas, kuris puikiai tiks prie išskirtinai įrengtų salonų ir naujai įrengtų namų interjerų. Prieš pirkdami įsitikinkite, kad turite pakankamai erdvės sienoms. Šis laikrodis yra tikrai nemažo dydžio. Jei ieškote kažko mažesnio, pažvelkite į kitus mūsų siūlomus laikrodžius.

z214-Ažuolas-horizontalus-sieninis-laik

z111-b_sieninis-laikrodis-grakštus laik

z221-1-1-x-80

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: