Sieninis laikrodis Žavesys 7 EKO Ąžuolinis 100-130cm

Sieninis laikrodis Žavesys 7 EKO Ąžuolinis 100-130cm

109,00 €
Su mokesčiais
z540g eco d-1-x
Kiekis

Aukščiausios kokybės puošmena iš tikro ąžuolo - tauriausios mūsų regiono medienos. Perkant iš mūsų esate tikri, kad jūs perkate itin aukštos kokybės produktą. Specializuojamės laikrodžių gamyboje ir pardavime. Mūsų produktas yra saugus jūsų sveikatai ir, be abejo, daugelį metų ne tik rodys laiką, bet ir, be kita ko, papuoš jūsų interjerą.

Laikrodis pagamintas iš ekologiškos medienos - ąžuolo. Medinis, ąžuolinis sieninis laikrodis, sukurtas daug dėmesio skiriant detalėms. Medinė dekoracija yra madingas šiuolaikinių namų priedas. Versija juodomis rankomis.

Medžiaga: Natūralus ąžuolas, metalinės rodyklės

Spalva: Ąžuolo spalva. 

Matmenys: 100-130 cm skersmuo. Viduryje esančio apskritimo skersmuo - 14 cm, skaičių aukštis - 15cm. Rodyklių ilgis - 26 ir 36cm

Laikrodžio elementų storis - iki 19mm. Vidurinėje dalyje esantis mechanizmas patalpinamas ir jam išfrezuotą kišenę ir dėl to ši laikrodžio dalis idealiai priglunda prie sienos.

Mechanizmas: labai tylus, netiksi, rodyklės slenka sklandžiai. Kvarcinis, suteikiama 2-jų metų garantija.

Komplekte: gražus laikrodis + AA baterija.

Europinės kilmės medžiagos užtikrina aukštą kokybę ir ilgaamžiškumą net po daugelio metų naudojimo.

Galite priklijuoti laikrodį ant sienos taip, kad jo skersmuo būtų 100 cm arba 130 cm. Surinkimui gausite ir kabinimo šabloną šabloną, kuris kartu su aiškia paveikslėlio instrukcija pavers surinkimą vaikišku žaidimu.

sieninis-laikrodis-zavesys-4a-viz1.jpg

Ypač patiks tiems, kam patiko ir kiti mūsų siūlomi laikrodžių iš atskirų skaičių modeliai, tačiau kuriems trūko tūrio. Dėl puikios medžiagos, šis laikrodis atrodo pilnesnis, rimtesnis ir solidesnis.

Atkreipkite dėmesį, kad laikrodis buvo impregnuotas alyva, pagaminta iš ekologiškų komponentų, todėl galite būti tikri, kad gaminys yra saugus jums ir jūsų šeimai.


z214-Ažuolas-horizontalus-sieninis-laik

z111-b_sieninis-laikrodis-grakštus laik

Su laikrodžiu pridedamas montavimo šablonas.

Laikrodžio surinkimas yra labai paprastas ir kiekvienas gali nesunkiai tai atlikti. Tam nereikia jokių ypatingų priemonių ar įrankių. Kartu su gaminiu rasite aiškias instrukcijas su paveikslėliu ir žemiau rasite mokomąjį vaizdo įrašą.

1. Skaičiai ir laikrodžio elementai turi labai tvirtą ir patikimą dvipusę lipnią juostelę. Pakanka nuimti apsauginę plėvelę ir prispausti detalę prie sienos.

2. Dėžutėje taip pat rasite pagalbinę priemonę trafaretą, kurios dėka galėsite išmatuoti vienodą atstumą tarp laikrodžio skaičių bei elementų.

3. Paskutinis žingsnis turėtų būti vinuko arba kabliuko įsukimas ir mechanizmo su rodyklėmis pakabinimas ant jo.

z540g eco d-1-x

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: