Sieninis laikrodis - Mylimukai - pauktštukai
  • Sieninis laikrodis - Mylimukai - pauktštukai
  • Sieninis laikrodis - Mylimukai - pauktštukai
  • Sieninis laikrodis - Mylimukai - pauktštukai

Sieninis laikrodis - Mylimukai - paukštukai

45,00 €
Su mokesčiais
z38c

Sieninis laikrodis iš akrilinio stiklo namuose atneša naujas emocijas ir gali tapti kiekvienos sienos akcentu. Įvairios formos, modernūs, gražūs ir ypač tyliai veikiantys.

Variantai
Kiekis

Sieninis-laikrodis-D%C4%96M%C4%96.png

Neperkrautas detalėmis ir beprotiškai mielas - būtent taip geriausiai galima apibūdinti šį laikrodžio modelį. Įprastos formos, gana standartinio dydžio ir ypač tyliai veikiantis - šis laikrodis tikrai ras vietą jūsų mažojo namų gyventojo kambaryje. Kviečiame tokiomis nedidelėmis detalėmis pradėti ugdyti pačias gražiausias vertybes, tokias kaip meilė, draugystė nuo mažų dienų. Aiškūs ir ryškūs skaičiai taip pat bus suprantami visiems, kas taip pat svarbu ir vaikams pradedantiems pažinti laikrodį. Tegu ši pažintis būna miela nuo pradžių.

sieninis-laikrodis-klasikinis-turkio-viz

APRAŠYMAS

- Mūsų parduodamoje produkcijoje naudojamas itališkas akrilinis stiklas (plastiko gaminys dar žinomas kaip PMMA) savo išvaizda yra labai panašus į įprastą veidrodį. Medžiaga perkama iš Italijos gamintojo. Nepriekaištinga kokybė garantuota.

- Nesiekiame taupyti įpakavimo sąskaita, kiekviena prekė yra įpakuojama į burbulinę apsauginę plėvelę, tuomet į pakavimo popierių ir visa tai gražiai sudedama į stilingą ir patikimą kartono dėžutę. Taip užtikriname, kad prekė jūsų namus pasieks nepažeista.

Išmatavimai: 30cm x 30 cm.

Medžiaga - Akrilinis stiklas.

Mechanizmas - kvarcinis, Reikalinga 1xAA baterija pridedamos prie laikrodžio. Veikia itin tyliai.

z38c

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: